Contact: +4 0722 705 327, +4 0735 456 456

CLINICA MEDICALA “ELENA MARIA”

Suntem o clinica medicala privata care ofera servicii medicale clinice si paraclinice complete si complexe la un nivel profesionist.

 

Utilizand echipamente si aparatura medicala de ultima generatie, Elena Maria asigura o evaluare corecta a starii de sanatate si un diagnostic precis si rapid. Misiunea noastra este sa mentinem sanatatea pacientilor nostri in cea mai buna forma, iar satisfactia acestora este pentru noi de maxima importanta !

Elena Maria furnizeaza catre mai mult de 100,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator.

Centrul medical Elena Maria, ofera servicii de asistenta medicala de medicina muncii, in conformitate cu prevederile Legii 319/2006 si HG 355/2007 coroborate cu dispozitiile legii 53 / 2003 (Codul Muncii). Impreuna cu toata echipa sa si datorita cadrelor medicale care au ales sa-si desfasoare activitatea in cadrul companiei, Elena Maria, ofera Servicii Medicale atractive oricarui nivel socio-profesional, de la persoane fizice la persoane juridice precum Companii Multinationale.

Avem satisfactia ca din 2012, acest serviciu a reusit sa se impuna pe piata serviciilor medicale private si sa traseze standardele de calitate pe segmentul asistentei medicale de urgenta prespitalicesti:

  • rapida viteza de reactie;
  • personal medical bine selectat , special format si dedicat nevoilor pacientilor;
  • un parc auto cu cele mai performante si adaptabile vehicule (ambulante de resuscitare si terapie intensiva, etc…;
  • cele mai fiabile dotari de specialitate, la standarde occidentale;
  • cele mai bune si flexibile pachete de servicii;
  • cel mai bun raport calitate / pret – toate acestea pentru ca beneficiarii serviciilor noastre sa creada in forta noastra si sa ne considere un furnizor sigur de servicii medicale private din Romania.

IMG_7434